Versa Welzijn en Humanitas Eemland werken samen in het ondersteunen van mensen die te maken hebben met verlies en rouw. Rouw ontstaat na het verlies van een dierbare, maar echtscheiding kan ook de oorzaakzijn. Of de mededeling van een ernstige ziekte. De kern van rouw is dat het afscheid definitief is. Er is tijd nodig voor het verwerken daarvan. En, dat verwerken gaat met ups en downs.
Er is een nieuwe naam voor de Rouw en Verlies bijeenkomst: Het Verliespunt.
Op 17 oktober komt de dhr. Ed van der Vight uit Nuenen, de Rouwcoach, uitleg geven over Rouw. Het thema is: Rouw is de achterkant van liefde. Natuurlijk is er ruimte om uw eigen ervaring te laten horen. Het Verliespunt wordt gehouden in het Huis van Eemnes, Noordersingel 4, Eemnes, tijd 14.00-16.30 uur. Inloop vanaf 13.45 uur. De entree is gratis.

Vooraf aanmelden is gewenst en gaat via het e-mail adres: steunbijverlies.eemland@humanitas.nl
Voor meer informatie kijk op de website: www.Versawelzijn.nl

Vorig artikelHuldiging Paralympisch zwemteam
Volgend artikelDonderdagavond uitzending LOS Buutespel