In maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. In de aanloop daarvan gaat Jan Knepper regelmatig op zaterdagochtend in gesprek met een van de lokale politici in het LOS radioprogramma Met AndereWoorden.
Vanuit deze gesprekken zullen één of meerdere quotes vermeld worden op de kabelkrant en onze website.
Dit keer quotes vanuit het gesprek met Arie Koops, gemeenteraadslid voor de ChristenUnie.

Zorg een erezaak voor ChristenUnie
Arie Koops benadrukte zaterdag jl. in het programma Met Andere Woorden op LOS-radio dat voor de ChristenUnie het verlenen van zorg een eervol iets is.
‘Je kunt mensen helpen, daar ben je voor als gemeente. Natuurlijk moet je op de kosten letten, maar, zoals door huidige coalitiepartijen gebeurt, steeds over kosten van de zorg te spreken, wordt het verlenen van zorg een probleem. Het zou voor ons als gemeente een eer moeten zijn om aan de burgers goede zorg te verlenen’.

Daarnaast gaf Koops aan dat de ChristenUnie wil inzetten op preventie. Daar moet niet op bezuinigd worden, zoals door de huidige coalitie is gebeurd. Preventie kan dure zorgtrajecten voorkomen. We willen er echt zijn voor de burgers. We staan er financieel goed voor als gemeente. In die situatie moet je niet willen bezuinigen op zorg.”

Vorig artikelAlma Broekmaat lijsttrekker ChristenUnie Bunschoten
Volgend artikelGEFELICITEERD!