Op zaterdag 23 oktober van 12.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom op het terrein van Boerderij Vosseveld. Het afgelopen jaar mochten 16 paarden en pony’s bij De Paardenkamp komen wonen en tijdensde Open Dag worden deze nieuwkomers allemaal voorgesteld aan het publiek. Eén van hen is Brenna, een 29-jarige IJslander, die jarenlang als therapiepaard voor kinderen werkte. Talloze geheimen werden door de kinderen in haar oren gefluisterd, maar ook voor een ritje was zij altijd te porren. Zo heeft elk van de nieuwe bewoners een eigen verhaal, dat we u graag laten horen op 23 oktober.
Ook staat er een demonstratie Working Equitation van Sascha Heddes en Marieke Groot met hun paarden. U kunt in de huifkar stappen, er is rommelmarkt, film, rondleidingen en er wordt geschminkt.

De Open Dag is zaterdag 23 oktober van 12.00 tot 16.00 uur, Birkstraat 96 in Soest en is gratis toegankelijk op vertoon van een coronatoegangsbewijs. Parkeren kan op de parkeerweide naast het Avia tankstation, volgt u hiervoor de bruine borden P-Paardenkamp.

Vorig artikelZonder afspraak naar gemeentehuis
Volgend artikelMeander Centrum oncologische zorg officieel geopend