Binnenkort gaat Samen Sterk van start in de gemeente Bunschoten. Samen Sterk is een groep van 8 tot 10 deelnemers die wekelijks bij elkaar komen en elkaar ondersteunen vanuit hun eigen talenten, met hulpvan een professionele netwerkcoach.

De groep deelnemers spreekt met elkaar af voor sociale activiteiten, persoonlijke steun of helpen elkaar bij praktische zaken. Dit draagt bij aan zelfredzaamheid, voorkomt eenzaamheid en vergroot het sociale netwerk. Zo hoopt de gemeente samen met Kwintes, een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg en maatschappelijke opvang, bij te dragen aan een vermindering van de vraag naar professionele hulp en meer samenhang in de buurt.

Wilt u meer weten over Samen Sterk? Kwintes organiseert een startbijeenkomst voor geïnteresseerden op dinsdag 26 oktober van 16.00 tot 17.30 uur in ontmoetingscentrum De Bron. Na afloop wordt gezorgd voor een kop soep met brood. Aanmelden is niet nodig. U bent van harte welkom! Neem gerust iemand mee die ook interesse heeft.

Voor meer informatie over Samen Sterk of de bijeenkomst kunt u terecht bij netwerkcoach Sabrina van Westerlaak (0646232572), projectleider Liesbeth Kuijper (0627071896) of www.kwintes.nl/samen-sterk.

Vorig artikelOphaalronde grof tuinafval
Volgend artikelRotonde vernield