Van 3 tot en met 10 november is de Week van de Pleegzorg. Met deze actieweek wil Pleegzorg Nederland met alle lokale pleegzorgorganisaties en gemeentes meer mensen enthousiasmeren voor het pleegouderschap.Zodat ieder kind zo thuis mogelijk kan opgroeien. Want nog steeds wachten ruim 800 kinderen op een pleeggezin op een plek waar het voor hen niet stabiel genoeg is. Hun leven en hun vrije ontplooiing staan in de wacht. Om voor hen het licht ook op groen te zetten, zijn er meer pleegouders nodig. In deeltijd, kortdurend of voor langere tijd.
Om meer gevoel te krijgen bij wat het betekent om pleegouders te worden, kunt u ervaringsverhalen lezen op de website: www.rading.nl. Daar kunt u ook tercht voor de nodige informatie.

Vorig artikelOefenwedstrijd Spakenburg-DVS’33 Ermelo
Volgend artikelDonderdagavond uitzending LOS Buutespel