De woonwijk Rengerswetering krijgt steeds meer vorm. Het vierde (park)eiland is volop in ontwikkeling. Inmiddels is de gemeente al gestart met de voorbereidingen voor de realisatie van het vijfde, zesdeén zevende eiland, waarvoor ruim 600 woningen op de planning staan.
Voor de planvorming heeft de gemeente een start gemaakt met een voorlopig stedenbouwkundig plan. Daarin wordt onder meer bepaald waar de verschillende soorten woningen een plek krijgen en wordt vastgelegd waar de wegen moeten komen. Ook wordt aangegeven waar bijvoorbeeld parkeerplaatsen, bomen, speelplekken, fietspaden en dergelijke gesitueerd kunnen worden.
De gemeente wil graag in een vroeg stadium met inwoners in gesprek om te horen wat men vindt van het concept en de bijbehorende sfeerbeelden. Wilt u meedenken? U bent van harte uitgenodigd om uw ideeën te delen en input te geven tijdens de meedenkavond op dinsdag 2 november van 19.30 tot 21.00 uur in het gemeentehuis.
Deze avond start met een korte plenaire toelichting, waarna u in gesprek kunt met mensen die betrokken zijn bij de planvorming. Hierbij kunt u aangeven wat u wel of niet aanspreekt en kunt u aandachtspunten meegeven voor het vervolg
Om een inschatting te kunnen maken van het totale aantal bezoekers is het van belang dat u zich uiterlijk donderdag 28 oktober aanmeldt via www.bunschoten.nl/meedenkavond-rengerswetering.
Let op: het eerste concept van dit plan heeft nog een globale opzet en zal na de vaststelling per fase worden uitgewerkt. Er zijn dan ook nog geen ontwerpen van woningen beschikbaar.

Vorig artikelNederland Leest gaat van start
Volgend artikelBekerwedstrijd Spakenburg-FC Dordrecht