Dinsdag waren Diego en Tamara Caceres te gast in het LOS radioprogramma ‘Je raakt er niet los van’. Zij vertelden over hun werk in Paraguay, waar ze zich inzetten om levens van kinderen te veranderen.Zij creëren een gezonde omgeving met uitgebreide programma’s, waarbij elk kind toegang heeft tot veilige plaatsen om te spelen, voedzaam eten en gezonde ervaringen om zich te kunnen ontwikkelen.
De juiste voeding vergroot het vermogen van kinderen om zich te kunnen ontwikkelen en het is een basisvoorwaarde om gezond op te kunnen groeien. Slechts 40% van de kinderen in Paraguay slaagt erin het middelbaar onderwijs af te maken, waardoor ze geen toegang hebben tot hoger beroepsonderwijs en het moeilijker is een goede baan te vinden op de arbeidsmarkt.
Armoede is complex en er is geen eenvoudige oplossing, maar ze moet worden bestreden met een brede aanpak, om te beginnen met de juiste voeding.
U kunt helpen door te doneren. Elke euro komt op de goede plaats! Uw hulp maakt het verschil! Doneren kan:
T.N.V. Stichting Zending en Gemeente
IBAN: NL33INGB0002047678
O.V.V. 030 Zengingswerk fam. Caceres- Van Halteren
(Aangesloten bij ANBI)

Vorig artikelSpakenburg Nu
Volgend artikelCLIP weer zonder afspraak open!