18 en 25 november: Grenzen en netwerk
Speciaal voor mantelzorgers organiseert het Steunpunt Mantelzorg van De Boei een korte training. De onderwerpen die centraal staan zijn het stellen van grenzen ende mogelijkheden van inroepen van hulp. Mantelzorgers zijn vaak gewend om de meeste dingen alleen op te lossen. Dit is niet altijd makkelijk en het gevaar dreigt dat de zorg te zwaar wordt. Daarom wordt er besproken waaraan je kan merken dat de zorg te zwaar wordt en wat de mogelijkheden zijn in zo’n situatie.
Naast de informatie die er wordt gegeven is er de tijd om van elkaar te horen hoe dingen worden aangepakt. In overleg met de deelnemers wordt er nog een terugkombijeenkomst gepland.
De training vindt plaats op donderdag 18 en 25 november, van 14.00-16.00 uur.

Opgeven? E-mail naar: marloes@deboeibunschoten.nl

Vorig artikelCLIP weer zonder afspraak open!
Volgend artikelExcelsior maatje te groot voor IJsselmeervogels