De Moedige Moeders zijn weer begonnen met de samenkomsten. U kunt bij hen terecht om uw vermoedens te uiten en zo zekerheid te krijgen over iemand in uw omgeving. Het is te hopen dat uw vermoeden ontkrachtkan worden, maar zelfs als uw vermoeden bevestigd wordt is dat beter dan in onzekerheid te blijven leven. De Moedige Moeders kunnen u een luisterend oor bieden, ze kunnen hun ervaring met u delen en ze kunnen u de weg wijzen naar professionele hulp.
Maandag 1 november is er in denksportcentrum En Passant aan de Bikkersweg weer een bijeenkomst. Aanvang 19.30 uur, maar vanaf 19.15 uur staat koffie of thee voor u klaar. Schroom niet langer, u zult blij zijn met het begrip en het luisterende oor. U zult het ervaren als een warme deken! En, heel belangrijk, wat u daar vertelt blijft tussen 4 muren! U bent welkom!

Vorig artikelMoedige Moeders
Volgend artikelBuurthuis Grace Home