Vanaf 20.00 uur op donderdag kunt u de volgende aflevering bekijken van LOS Buutespel. Een sportprogramma waar de verrichtingen worden besproken van de drie plaatselijke voetbalclubs en alles wat daaromheen speelt of buutespel staat.
Het programma kent drie onderdelen nl. de Aftrap, Van de Zijlijn en Schot voor Open Doel.
Te gast zijn komende uitzending Kees Duijst en Jan Schuit. De presentator is Willem de Graaf.
I.v.m. het overlijden van een A-selectiespeler en een oprichter van VV Eemdijk heeft het bestuur besloten alle activiteiten deze week af te gelasten en is na overleg besloten de wedstrijd van Eemdijk van het afgelopen weekeinde niet te bespreken in de uitzending.
Ook vrijdag zal de uitzending te zien zijn op het hele uur. Zorg dat u niet Buutespel komt te staan.

Vorig artikelSpakenburg Nu
Volgend artikelKansen liggen voor het oprapen