Aanstaande zaterdag 6 november is er weer de maandelijkse vogelteling bij de Zwarte Noord van de IVN Natuurwerkgroep Bunschoten. De plaats die hiervoor is uitgekozen is het natuurgebied de Zwarte Noordvan Natuurmonumenten, gelegen aan de Eemdijk (tussen de huisnummers 128 en 132 in) in Eemdijk. Wij kunnen hier de auto parkeren en ten noorden van huisnummer 132 gaan tellen, bij de afrit naar het natuurgebied. Het gebied is in het voorjaar, de zomermaanden en in de trektijd druk met allerlei soorten vogels.

De telling is van 9 tot 10 uur en staat onder de leiding van Hayo Nijenhuis, lid van de IVN Natuurwerkgroep Bunschoten. De telling is in de voorgaande maanden vrij druk bezocht, gemiddeld ongeveer 14 deelnemers.

Heeft u belangstelling? Neem een verrekijker mee en kijk eens mee door een van de talrijk aanwezige telescopen. Er is altijd wat bijzonders te zien en je steekt er altijd wat van op!

Vorig artikelGetuigen gezocht
Volgend artikelTwee jonge mannen overleden