Op zondag 7 november wordt het Verliespunt weer gehouden in het Koetshuis Park Randenbroek in Amersfoort. Spreker is Esther van Stratum uit Zeist, gediplomeerd verlies- en rouwtherapeut. Esther: “Alser al iets is wat ik heb geleerd, is dat het leven en geluk niet maakbaar zijn, niets vanzelfsprekend is en dat ‘alles van waarde weerloos is’. Dat verdriet en liefde samen horen en elkaars keerzijde vormen.”
Naast de inleiding van Esther is er ruimte om vragen te stellen en te praten over je eigen ervaringen rond het thema en na afloop is er tijd om na te praten.
Leven met verlies heeft verschillende gezichten, er zijn veel verschillende verlieservaringen, bijv. na een overlijden, echtscheiding, ziekte, werkloosheid. Wat er daarna gebeurt is voor iedereen anders, maar herkenbaar zijn boosheid, verdriet, verwarring en ook eenzaamheid. Een rouwproces gaat met veel emoties gepaard, je balans is weg.
Locatie: de sfeervolle zaal van Koetshuis Park Randenbroek, Heiligenbergerweg 117, Amersfoort.
Tijd: 14.00 – 16.30 uur, inloop vanaf 13.45 uur. Deelname is kosteloos.
Aanmelden via e-mail: steunbijverlies.eemland@humanitas.nl en vermeld met hoeveel personen je komt en je woonplaats.
Informatie over Humanitas Eemland, zie www.Humanitas.nl/eemland .

Vorig artikelMet Andere Woorden
Volgend artikelCollecte Diabetes