In maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. In de aanloop daarvan gaat Jan Knepper regelmatig op zaterdagochtend in gesprek met een van de lokale politici in het LOS radioprogramma Met AndereWoorden. Vanuit deze gesprekken zullen we een of meerdere quotes vermelden op de kabelkrant en onze website. Vandaag quotes vanuit het gesprek met Wiebe de Boer, fractievoorzitter voor de VVD

Wiebe de Boer (VVD) ‘Tot nu toe gaat het erg goed met de coalitie’

Wiebe de Boer, fractie voorzitter van de VVD in de gemeenteraad van Bunschoten, stelde zaterdag jl. in het programma Met Ander Woorden op LOS-radio dat door de huidige coalitie in de afgelopen twee jaar voor alle deelnemende partijen punten zijn binnen gehaald, die al jarenlang op hun wensenlijstje stonden. ‘Deze speerpunten zijn nu in een stroomversnelling gekomen. Voor de VVD was dat de nascheiding van afval, voor het CDA de renovatie van Bunschoten-Stad, voor de CAP de tiny houses en voor de SGP de eeuwigdurende grafrust’ aldus Wiebe de Boer. ’Maar er zijn nog voldoende punten om aan verder te werken’. De Boer noemde daarbij de zelfstandigheid van de gemeente Bunschoten, het op orde brengen van de gemeentelijke financiën en de bestuurlijke vernieuwing.
Over het voortzetten van de huidige coalitie na de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 zei de Boer ‘wat ons betreft zijn er geen belemmeringen om de huidige coalitie voort te zetten, maar eerst moet de kiezer spreken’.

Vorig artikelKansen liggen voor het oprapen
Volgend artikel‘Leven met Verlies…, niets is vanzelfsprekend’