Op maandag 22 november organiseert De Boei voor ouders van jonge kinderen (tot 6 jaar) een online ouderwijsavond over driftbuien. De avond wordt verzorgd door Linda Bergmans en Maria Vlot van De Lingt.Het lijkt soms wel of je kind uit het niets ontploft. Het gaat liggen, stampen of schreeuwen.Zo’n driftbui kan op de meest vervelende momenten voorkomen: middenin de supermarkt, of op een verjaardag. Een ingewikkelde situatie! Op 22 november om 19.45 uur is er over dit onderwerp een digitale ouderwijsavond bij De Boei. Je kunt je opgeven bij De Boei door te bellen naar 033-2992922 of te mailen naar Prisca Weigand: p.weigand@deboeibunschoten.nl. Je krijgt dan een uitnodiging met link om in te leggen en deel te nemen aan deze avond.

Vorig artikelLokaal Preventieakkoord
Volgend artikelLubertus Bos