Na een kwartier spelen kwam AFC op eigen op 1-0 voorsprong door een treffer van Splinter de Mooij. Nog voor het einde van de eerste helft maakte Thomas Verhaar de 2-0 waarna De Mooijn met zijn tweedevoor de 3-0 tekende.
In de tweede helft speelde Spakenburg beter. Toch kwam AFC op 4-0 door de tweede treffer van Verhaar. In de 66e minuut verdween de Spakenburgse nul nog wel van het scorebord. Het werd 4-1 via Floris van der Linden. De clubtopscorer kon de bal tegen de touwen schieten na een voorzet van Tim Brinkman. In de laatste minuut van de wedstrijd bepaalde Gévero Markiet de eindstand op 5-1.
AFC – IJsselmeervogels (tweede divisie)

15′ Splinter de Mooij (1-0)
42′ Thomas Verhaar (2-0)
45′ Splinter de Mooij (3-0)
58′ Thomas Verhaar (4-0)
66′ Floris van der Linden (4-1)
90′ Gévero Markiet (5-1)<
Bron RTV Utrecht

Vorig artikelScheidsrechter heeft geen QR-code
Volgend artikelOndernemerscompliment