Op vrijdag 19 november is het de Dag van de Ondernemer, en dat laat de gemeente Bunschoten niet zomaar voorbijgaan. Daarom is er ook dit jaar weer het ondernemerscompliment. U bepaalt wederom wie in hetzonnetje wordt gezet.

Bunschoten is een sterk ondernemende gemeente. Ondernemers zijn onmisbaar voor onze samenleving. Ze zorgen namelijk voor banen, investeringen, welvaart en een bloeiende (lokale) economie. Met het ondernemerscompliment wil de gemeente Bunschoten bedrijven op de Dag van de Ondernemer een blijk van waardering bezorgen in de vorm van een attentie.

Welke lokale onderneming verdient volgens u een attentie? Laat het weten door een reactie achter te laten onder het bericht op de Facebook- of Instagrampagina van de gemeente (@gembunschoten) of stuur een mail naar bedrijfscontactpersoon Dennis van der Heijden via d.vanderheijden@bunschoten.nl.

U kunt uw reactie tot en met dinsdag 16 november doorgeven. Er wordt rekening gehouden met een maximumaantal attenties, dus wees er snel bij. Op vrijdag 19 november worden de attenties uitgedeeld en/of bezorgd.

Let erop dat u in ieder geval aangeeft om welke onderneming het gaat in de gemeente Bunschoten en waarom u vindt dat dit bedrijf een ondernemerscompliment verdient. Ondernemers die vorig jaar zijn genomineerd en het ondernemerscompliment hebben ontvangen, kunnen dit jaar helaas niet opnieuw genomineerd worden

Vorig artikelDuel AFC – Spakenburg al voor rust beslist
Volgend artikelActie postbezorger