Hij komt, hij komt: de Sint komt dit jaar op 13 november naar jullie toe. In de vorm van een feestelijke optocht rijdt de Sint een route door Bunschoten-Spakenburg. Omringt door 65(!) knotsgekke pietenen vrolijke muziek wordt dit de grootste optocht in Spakenburg ooit!

De optocht start om 12:00 met een videoboodschap van de Sint op Lokale Omroep Spakenburg en de socials van Hecht Spakenburg. Daar zal de Sint een oproep doen aan de kinderen om hem te helpen met een bijzondere opdracht. Wat die opdracht is? Knutsel een richtingspijl die Sint helpt om de weg te vinden naar het grote kasteel waar hij logeert.

Heb jij al een leuke pijl geknutseld met jouw naar erop? Deel die dan vooral met ons via op de Facebookpagina van Hecht Spakenburg en via @spakenburg.nl op Instagram. Volg ons daar vooral voor de laatste updates!

Kom jij ook kijken? Doe dat dan zoveel mogelijk vanuit je eigen wijk/buurt. Iedereen is welkom om langs de kant van de weg te kijken, meelopen met de optocht is niet gewenst. De optocht is extra feestelijk door de muziekale ondersteuning vanuit Chr. Muziekverening Excelsior, omringt door de majorettes, muziekpieten en vrolijke versierde wagens vol pieten.

Vorig artikelUittip: Museum Soest
Volgend artikelUittip: Dansen in Amersfoort