Vanaf 20.00 uur op donderdag kunt u de volgende aflevering bekijken van LOS Buutespel. Een sportprogramma waar de verrichtingen worden besproken van de drie plaatselijke voetbalclubs en alles wat daaromheen speelt of buutespel staat.
Het programma kent drie onderdelen nl. de Aftrap, Van de Zijlijn en Schot voor Open Doel.
Te gast zijn komende uitzending Kees Duijst, Henk van de Groep en Theo Hartog. De presentator is deze keer Jan Schuit.
I.v.m. de algehele afgelasting van het voetbal van afgelopen zaterdag bij VV Eemdijk, kan er geen wedstrijd van Eemdijk 1 worden besproken en zullen het alleen de wedstrijden van de Rooien en Blauwen zijn die nader worden besproken.
Ook vrijdag zal de uitzending te zien zijn om het hele uur. Zorg dat u niet Buutespel komt te staan.

Vorig artikelChristenen voor Israƫl
Volgend artikelWerelddiabetesdag