De gemeente Bunschoten vindt het belangrijk om te weten wat inwoners vinden van de gemeente. Eind oktober hebben 3.000 inwoners een uitnodiging gehad om via een vragenlijst mee te werken aan het onderzoekvan Waarstaatjegemeente.nl.

Wat vindt u bijvoorbeeld van de dienstverlening van de gemeente Bunschoten? Hoe denkt u over uw woonomgeving? Zomaar een paar vragen die aan de orde komen. Heeft u de brief toen ontvangen en de vragenlijst nog niet ingevuld? Dan vraagt de gemeente u om dit alsnog te doen.

Invullen kan online via www.hetpon.nl/inwoner-bunschoten. In de uitnodigingsbrief staat een persoonlijke toegangscode om deel te nemen. Liever een papieren versie van de vragenlijst? Neem dan contact op met het telefoonnummer 033 – 299 1411.

Vorig artikelVrijwilligers gezocht!!!
Volgend artikelTweede ronde KNVB Beker 14 december