Na een slaapverwekkend begin van de wedstrijd, waarin beide ploegen weinig aanspraak maakten op een treffer, viel na een half uur toch de eerste goal. Scheveningen-aanvaller Michael de Niet stond op degoede plek en knikte de 1-0 achter IJsselmeervogels-doelman Jaimy Schaap.
De Rooien, die afgelopen week nog een oefenwedstrijd tegen VVOG met 4-1 wonnen, waren tandenloos en gingen met een achterstand rusten. Lang stond die niet meer op het scorebord, want kort na rust vond Khalid Tadmine al het net. Met zijn vierde goal van het seizoen tekende hij voor de 1-1.
Een klein kwartier voor tijd kreeg Rydell Poepon nog een grote mogelijkheid voor de Vogels, maar zijn poging belandde op de paal. IJsselmeervogels wist verder niet veel te creƫren, waarna Scheveningen in blessuretijd de winnende wist te scoren. Opnieuw was het De Niet die raakschoot namens de thuisploeg en de eindstand bepaalde op 2-1.

33′ Michael de Niet (1-0)
49′ Khalid Tadmine (1-1)
90+1′ Michael de Niet (2-1)
GVVV
De wedstrijd van GVVV in de tweede divisie tegen AFC werd vanwege meerdere coronabesmettingen in de Veenendaalse selectie afgelast.

Vorig artikelVrolijke rijtoer
Volgend artikelEemdijk wint eenvoudig van hekkensluiter