Vleugelverdediger Jesse Wielinga heeft maandagavond in goed overleg met de technische commissie van IJsselmeervogels zijn lopende contract per direct ingeleverd.
Wielinga kwam deze zomer over van SteDoCo,waar hij op dat moment vijf seizoenen had gespeeld. Exact een jaar geleden werd zijn – toen nog aanstaande – komst naar De Westmaat wereldkundig gemaakt. De geboren Leerdammer speelde eerder voor RKC Waalwijk en LRC Leerdam.
De 27-jarige verdediger kwam gegeven de inspanning die het kost om vier keer per week naar Bunschoten-Spakenburg te reizen in combinatie met het perspectief op speeltijd afgelopen maandag in gesprek met de technische commissie. Jesse Wielinga kwam in officiële wedstrijden in totaal negen keer in actie voor IJsselmeervogels.

Erwin van der Lugt: “In dit gesprek heeft Jesse besloten zijn contract te willen ontbinden om zo deze winterstop fris op zoek te kunnen naar een andere club. Die wens respecteren wij en hebben daarom in goed overleg besloten om uit elkaar te gaan.”

Vorig artikelTransitievisie Warmte
Volgend artikelWedstrijden betaald voetbal gaan gewoon door