Om de veiligheid voor overstekende scholieren te verbeteren en de Rengersweg als belangrijke fietsroute te behouden en veiliger te maken, wordt het kruispunt Bikkersweg-Prinses Irenestraat-Rengerswegopnieuw ingericht.

Op basis van verschillende reacties van direct omwonenden is er een definitief ontwerp voor het kruispunt gemaakt. Het streven is om de herinrichting in maart 2022 te starten. De gemeente Bunschoten gaat nu eerst aan de slag met de voorbereidingen voor het aanpassen van het kruispunt.
Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Download dan de BouwApp. Via deze app informeert de gemeente u direct over werkzaamheden en andere ontwikkelingen. Ook kunt u via de BouwApp makkelijk contact opnemen als u vragen of opmerkingen heeft. Als u de app gedownload heeft, zoekt u naar het project ‘Bunschoten-Stad’. Klik vervolgens op ‘volgen’ om op de hoogte te blijven. Heeft u geen smartphone of tablet? Dan kunt u de webversie gebruiken via https://debouw.app.

Vorig artikelLos Klassiek
Volgend artikelOnrustige nacht