Stedoco (3e Divisie Zaterdag) heeft zijn eerste winteraankoop binnen. De 27-jarige Jesse Wielenga wilde vorig seizoen een stapje hoger op, vertrok naar Spakenburg waar hij een aantal wedstrijden in dehoofdmacht van IJsselmeervogels speelde. Maar de laatste wedstrijden kwam er een kink in de kabel, hij verloor zijn basisplaats waarna hij na rijp beraad tot de conclusie kwam dat het wellicht een beter idee zou zijn om ontbinding van zijn contract te vragen omdat het wekelijks 3x op en neer rijden naar Spakenburg en het geringe uitzicht op een basisplaats niet al te motiverend zou gaan werken in de nabije toekomst.

Lang zoeken hoefde de verdediger echter niet want binnen enkele dagen nadat de contractontbinding was geregeld stond zijn oude club Stedoco voor de deur. Lang praten was ook niet nodig want Wielenga had een prima periode gehad bij de roodzwarten sinds hij daar in 2016 binnenstapte.

Bron Voetbal247nl

Vorig artikelDeelfietsen in Amersfoort
Volgend artikelBoosterprik