Ondanks alle beperkende maatregelen geeft het orkest van Chr. Muziekvereniging Excelsior een Najaarsconcert op zaterdag 27 november om 20.00 uur in de Immanuelkerk. Toegang is mogelijk met een geldigeQR-code. In de kerk is rekening gehouden met voldoende afstand tussen de stoelen.

Excelsior heeft veel verschillende muziekstukken op haar programma. Onder andere muziek uit de films ‘Soldaat van Oranje’ en ‘Saving private Ryan’. Maar ook ruimte voor Spaanse klanken en popsongs van Gloria Estefan.

Donateurs van Excelsior hebben gratis toegang en overige bezoekers kunnen kaarten kopen aan de deur. Alle reden om dit concert van het orkest te bezoeken in de Immanuelkerk aanstaande zaterdag en daarmee te ontsnappen aan de hectiek van deze tijd. Muziek verbindt en ontspant!

Vorig artikel60-jarig bruidspaar
Volgend artikelHuisartsen vragen uw begrip en loyaliteit