Woensdag 24 november kwamen de leden van de ChristenUnie bij elkaar om de kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 vast te stellen. Namens de selectiecommissimotiveerde Bert Koops de keuze voor deze kandidaten. Hij gaf aan veel betrokkenheid en passie voor het dorp te hebben opgemerkt. Samen met nieuwkomers Pieter de Vos en Albert Jan Veldhuizen zullen zij een mooi en gemixt team vormen wat de ChristenUnie zal vertegenwoordigen. Onder luid applaus werden zowel voordracht van de lijsttrekker, Alma Broekmaat als de rest van de kandidatenlijst vastgesteld door de aanwezige leden. De ChristenUnie is blij met dit team de verkiezingen in te gaan en zich op te maken voor een nieuwe raadsperiode.
De lijst is als volgt:
1. Alma Broekmaat
2. Arie Koops
3. Gerine Hartog
4. Peter Nagel
5. Pieter de Vos
6. Carolien van der Goot
7. Albert-Jan Veldhuizen
8. Arian van de Groep

Vorig artikelBijzonder schouwspel…….
Volgend artikelSpakenburg wint verdiend