Aanstaande zaterdag 4 december zou er van 9.00-10.00 uur weer de maandelijkse vogelteling zijn bij de Zwarte Noord van de IVN Natuurwerkgroep Bunschoten. De plaats die hiervoor is uitgekozen is het natuurgebiedde Zwarte Noord van Natuurmonumenten, gelegen aan de Eemdijk (tussen de huisnummers 128 en 132 in) in Eemdijk. Hier kan men de auto parkeren en ten noorden van huisnummer 132 gaan tellen, bij de afrit naar het natuurgebied.
De bedoeling was dat de telling onder leiding van Hayo Nijenhuis zou plaatsvinden, maar vanwege de coronaomstandigheden in zijn omgeving en zijn eigen gesteldheid kan het onder leiding van Hayo niet doorgaan.
Het staat eenieder vrij om toch naar de Zwarte Noord te gaan en daar vogels te gaan kijken. Het is dan geheel vrijblijvend.

Vorig artikelVoetbalcompetities in de knel
Volgend artikelGebruik lachgas geconstateerd bij 1800 ongelukken