Bunschoten krijgt een bijzondere primeur. De wereldberoemde christelijke artiest Martin Smith komt op zaterdag 29 januari 2022 met zijn band optreden in Ontmoetingscentrum De Bron. Het concert is exclusiefvanwege de intieme setting én omdat het het enige releaseconcert is dat hij in Nederland geeft.
Martin Smith is bekend geworden met zijn (voormalige) band Delirious? en later met zijn band Army of Bones. Tegenwoordig vooral als solo-artiest. Smith ziet Nederland als zijn tweede thuis en ziet er naar uit om weer voet op Hollandse bodem te zetten.
Tijdens het komende concert in Nederland presenteert hij gloednieuwe muziek van zijn komende album ‘Dancing in the Fire’.
De pandemie ging niet aan huize Smith voorbij. Concerten werden afgezegd en lockdowns ingesteld. Maar Smith kreeg juist in deze periode een bijzondere verbinding met zijn publiek. En het leverde nieuwe muziek op. Smith deed wat hij als zijn roeping ziet: liedjes schrijven die de stem worden van gelovigen – wat ze ook doormaken. Het nieuwe album ‘Dancing in the Fire’ is het resultaat. Tijdens het avondvullende concert in Bunschoten klinken naast dit nieuwe materiaal ook de bekende songs die tot op de dag van vandaag herkend werden.
Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl, bij LUV, of bij Ontmoetingscentrum De Bron. Houd er rekening mee dat de tickets snel uitverkocht kunnen zijn vanwege de populariteit van deze artiest

Vorig artikelCoronanieuws
Volgend artikelMaandelijkse telling Westdijk