Donderdagmiddag werd de rotonde Blauwe Reiger/Westsingel opnieuw ingericht. Nadat jongeren de rotonde meerdere malen min of meer vernielden, werd een actie opgezet door Dennis en Daniƫlle de Graaf omgeld in te zamelen, liefst samen met de jeugd om de rotonde opnieuw in te richten. De donaties zijn van vele kanten binnengestroomd en donderdag was het zover. Samen met de gemeente en Stichting Hoekstraat 11 werd de rotonde door jongeren van het Oostwende College beplant mer een meerstammige berk in het midden en rondom asters, die in de nazomer tot diep in de herfst bloeien. Eerder werden al bollen in de grond gestopt, die van het vroege voorjaar tot in de zomer bloeien. Zo zal de rotonde niet langer herinneren aan vernieling, maar zal er juist groei en bloei te zien zijn!

Vorig artikelCursus succesvol afgerond
Volgend artikelMalestein en Wester redden handbalsters op WK