IJsselmeervogels heeft Wessel Boer gecontracteerd voor volgend seizoen. De verdediger komt over van Koninklijke HFC, dat net als de Rooien in de tweede divisie actief is.
De 25-jarige Boer heeft eencontract getekend voor één seizoen, tot de zomer van 2023. Voor hij bij de Haarlemse ploeg terechtkwam, speelde hij voor DCO Haarlem, Olympia Haarlem en VSV Velserbroek.
“Wessel stond bij veel clubs al een tijdje op de radar. Hij koos er de afgelopen jaren vanwege een masterstudie Accountancy en een full-time baan echter voor om dicht bij huis te blijven voetballen. Nu die studie nagenoeg is afgerond was hij na zeven seizoenen bij de Koninklijke toe aan wat anders”, zegt technisch manager Erwin van der Lugt van IJsselmeervogels.
“We zien hem als een fijn persoon en een intelligente voetballer, die met zijn ervaring, leiderschap en zijn opbouwende kwaliteiten van grote toegevoegde waarde voor ons kan zijn. We zijn blij en trots dat hij vanaf komend seizoen ons mooie shirt zal dragen.”

Vorig artikelGevonden en verloren
Volgend artikelUitslagen oefenduels