In januari vindt IkPas weer plaats. Wilt u fris het nieuwe jaar beginnen, een paar kilo afvallen of uzelf fitter voelen? Ga dan de uitdaging aan en drink vanaf zaterdag 1 januari a.s. 30 dagen geen alcohol.Schrijf u in op www.ikpas.nl en doe mee!
IkPas is een uitdaging. U drinkt van 1 tot en met 30 januari geen alcohol om eens te kijken wat het met u en uw lichaam doet. Zo worden vastgeroeste patronen doorbroken en is alcohol niet meer zo vanzelfsprekend.
Veel deelnemers van IkPas ervaren ook positieve lichamelijke veranderingen. Ze voelen zich fitter en scherper, slapen beter, vallen af en hebben een betere huid. De vorige editie meldden 132 inwoners uit onze gemeente zich aan voor IkPas. Gaat u deze keer ook de uitdaging aan?
Nederlanders zijn steeds meer gewend geraakt om bij verschillende gelegenheden te drinken: voor of tijdens het eten, als slaapmutsje, et cetera. Een poosje geen alcohol drinken is een bewezen effectieve manier om eens stil te staan bij de alcoholgewoonten en zo te ondervinden wat alcohol met u doet. Het is alsof u de resetknop induwt en met een schone lei begint. IkPas maakt u bewust van de rol van alcohol in uw leven. Daarnaast geeft u een goed voorbeeld.

Vorig artikelNascheiden afval januari 2022 van start
Volgend artikelGemeentehuis open op vrijdagmiddag