Roy Terschegget acht de tijd rijp om een stapje terug te gaan doen. Hij is bezig aan zijn laatste seizoen.
Terschegget kwam met hoge verwachtingen in 2019 naar de blauwe kant van de Westmaat, maar wisttot dusverre door zijn kruisbandblessure en de door Corona onderbroken competities slechts in 16 competitie- en 2 bekerwedstrijden van waarde te zijn.
Deze twee factoren zijn dan ook de voornaamste redenen voor “de Pirlo van het amateurvoetbal” om te kiezen voor een lager spelende club: “Het is aan het einde van dit seizoen mooi geweest, ik wil op een lager niveau actief blijven en wil dit gaan combineren met het behalen van mijn trainersdiploma’s. Zover is het nu echter nog niet, ik beloof alle supporters om in de tweede helft van dit seizoen het beste van mij nog te zullen laten zien.”

Vorig artikelVoorlopig ontwerp Dorpsstraat
Volgend artikelUittip: DierenPark Amersfoort