In de tweede helft van 2022 wordt de Dorpsstraat opnieuw ingericht met als doel de straat veiliger en aantrekkelijker te maken.

Onder begeleiding van een adviesbureau is door een groep bewoners (klankbordgroep,ook met bewoners uit de Dorpsstraat) een schetsontwerp gemaakt voor de inrichting van de Dorpsstraat. Tijdens inloopavonden konden inwoners alle stappen volgen en het ontwerp beoordelen.

Op basis van het schetsontwerp dat door de klankbordgroep is voorbereid, is een voorlopig ontwerp uitgewerkt. Het voorlopig ontwerp is maandag 13 december tijdens een digitale informatieavond gepresenteerd aan de omwonenden. Het schetsontwerp en voorlopig ontwerp kunt u terugvinden op www.bunschoten.nl/dorpsstraat.

Het voorlopig ontwerp wordt, op basis van de ontvangen reacties, uitgewerkt tot een definitief ontwerp. Het is mogelijk om eventuele op- of aanmerkingen op het voorlopig ontwerp tot 31 december a.s. te mailen naar b.tolboom@bunschoten.nl. Naar verwachting zal de uitvoering van het werk starten na de zomervakantie van 2022.

Vorig artikelLOS KLASSIEK
Volgend artikelRoy Terschegget einde seizoen weg bij Spakenburg.