Het blijft opletten voor u als weggebruiker tijdens een vorstperiode. U bent zelf verantwoordelijk voor uw eigen veiligheid. Advies is om uw snelheid aan te passen. Daarnaast is het belangrijk dat u nietvanzelfsprekend aanneemt dat er gestrooid is op uw route. De medewerkers van Snel Herstel houden de hoofdwegen goed in de gaten bij voorspelde gladheid. Toch kan het voorkomen dat er onverhoopt niet gestrooid is en hoofdwegen glad zijn. Constateert u dit? Dan kunt u iedere dag bellen naar 033 – 299 1411. U wordt dan (ook buiten openingstijden van het gemeentehuis) automatisch doorverbonden met de storingstelefoon en de dienstdoende medewerker. Voor overige vragen en/of opmerkingen over de gladheidbestrijding kunt contact opnemen met hetzelfde nummer.

Vorig artikelWillem & Erna Vedder-Turkstra in Lima, Peru. Dank je wel!!!
Volgend artikelIntrekken omgevingsvergunningen