Deze week werd vanuit Missie 538 de vraag aan luisterend Nederland gesteld: welke bakker kan de grootste koek van Nederland bakken?
Mike Onasse van Bakkerij ‘t Stoepje wilde de uitdaging wel aangaan.
Woensdag22 december werd de koek dan ook werkelijk gebakken, met een diameter van maar liefst één meter is dit zeker de grootste Haverkoek van Nederland! Samen met Iris Enthoven, bakte Mike Onasse deze overheerlijke Haverkoek met chocolade.
En het resultaat was fantastisch wat bij Radio 538 te horen was.
De koek werd direct geveild via de radio, zodat de opbrengst meteen naar een van de goede doelen kon van Missie 538. De koek mocht 600,- opleveren voor de KNGF Geleidehonden, geweldig! Daarnaast vond Bakkerij ‘t Stoepje het zo’n mooie actie van Radio 538, dat zij zelf ook een extra donatie gedaan hebben.

Bakkerij ‘t Stoepje: ” Wat een prachtige actie in samenwerking met Radio 538, fijn dat we ons steentje bij mochten dragen”.

Vorig artikelDenk om mij, verknal mijn nachtrust niet!
Volgend artikelVerloren en gevonden