Omdat het elk jaar weer een groot succes is, organiseren we in het jaar 2022 opnieuw de kerstbomenactie. Voor iedere kerstboom die je inlevert, krijg je € 0,50. Vraag de kerstboom van je ouders, opa,tante, buren of iemand anders en breng ze op woensdag 5 januari naar één van de inzamelpunten.
In totaal zijn er 10 punten waar je de kerstbomen kunt inleveren. Waar kun je wanneer terecht?
Tussen 13.00 en 14.30 uur
De Action
Het Aralveldje
Het plein bij de Sweelinckstraat
Plantsoen Bloemkamp (Rengerswetering)
Pontje in Eemdijk

Tussen 14.45 en 16.00 uur
Het Spuiplein
De Rembrandt van Rijnstraat
Park Koenraadswetering/Grootzeil
De Immanuelkerk
Sporthal De Kuil
Ophalen vanaf 75
Heb je meer dan 75 kerstbomen verzameld? Dan komen we ze bij je ophalen! In dat geval kun je een afspraak maken met Snel Herstel via het telefoonnummer 033 – 299 1411. Hopelijk kunnen we in januari opnieuw met elkaar terugkijken op een geslaagde actie.

Vorig artikelVerloren en gevonden
Volgend artikelGrote brand in de Wilhelminastraat