Zit jij de hele kerstvakantie binnen en wil je lekker naar buiten? Of wil je dat je kinderen iets anders doen dan staren naar een schermpje? Dan hebben wij iets leuks voor je: een fotopuzzeltocht!
DeChristenUnie vindt het belangrijk dat kinderen lekker buiten kunnen spelen in Bunschoten. In het verkiezingsprogramma is daarom één van de plannen om een Bunschoter Bos te creëren met een speeltuin. Zo verhogen we het buitengeluk rondom ons dorp en stimuleren we om naar buiten te gaan.
In de winter, en zeker in deze coronatijd zijn er minder mogelijkheden om er op uit te gaan. Daarom organiseert de ChristenUnie een leuke fotopuzzeltocht zodat je er lekker samen even uit bent en je kunt genieten van ons mooie dorp.
In het historische centrum van Spakenburg ga je op onderzoek uit. Kun jij alle foto’s vinden en het raadsel oplossen? Doe je best en maak kans op een leuke prijs! Je kunt de fotopuzzeltocht doen als gezin of gezellig met je vrienden en je bent er ongeveer een uurtje mee kwijt.
De puzzeltocht kun je downloaden via de website (www.bunschoten.christenunie.nl), of je kunt ‘m ophalen bij de bibliotheek in Bunschoten.
Op de fotopuzzeltocht staat vermeld hoe je de oplossing kunt inleveren om kans te maken op een leuke prijs.
Doe mee en ga ook in de kerstvakantie lekker naar buiten!

Vorig artikelSamenwerkingsovereenkomst
Volgend artikelSchriftelijke mededeling