Spakenburg heeft zich voor komend seizoen versterkt met de diensten van verdediger Nick Volkert. De buren IJsselmeervogels hebben ook een slag geslagen op de transfermarkt door middenvelder Jordy Ruizendaalte contracteren.
Linksback Volkert verlaat na tien seizoenen Koninklijke HFC om de defensie van Spakenburg te versterken. Bij de Blauwen komt hij twee voormalig teamgenoten tegen. Clubtopscorer Floris van der Linden en Robin Eindhoven van Spakenburg hebben ook een verleden bij de club uit Haarlem.
Ruizendaal komt over van NEC onder 21. De middenvelder maakte in 2018 de overstap van IJsselmeervogels naar de club uit Nijmegen. Vier seizoenen later bewandelt hij de omgekeerde weg. “Met de komst van Jordy binden we iemand met het IJsselmeervogels DNA. Jordy is iemand die drive en leiderschap brengt en daarnaast ook beschikt over kwaliteiten als spelverdeler”, aldus Erwin van de Lugt namens de technische commissie van De Rooien.
Bron RTV Utrecht

Vorig artikelDoorbraakmethode IPW
Volgend artikelWat te doen met vetresten