Vanwege de geldende coronamaatregelen kan de nieuwjaarsreceptie begin januari in het gemeentehuis weer niet doorgaan. Daarom komt de Lokale Omroep Spakenburg (LOS) op maandagavond 3 januari vanaf 19.15uur met een live nieuwjaarsprogramma. Om 19.30 zal de burgemeester de nieuwjaarstoespraak houden.

Tijdens deze uitzending is er aandacht voor de gemeenteraadsverkiezingen die in maart worden gehouden. Van elke lokale politieke partij sluit daarom één iemand aan om meer te vertellen over de gemaakte plannen. Ook burgemeester Melis van de Groep is in de studio aanwezig om het gesprek aan te gaan naar aanleiding van zijn nieuwjaarstoespraak.

Benieuwd naar de live uitzending? Kijk dan maandag 3 januari vanaf 19.15 uur mee bij de Lokale Omroep Spakenburg op tv, radio of www.omroepspakenburg.nl. De nieuwjaarstoespraak van de burgemeester wordt getoond om 19.30 uur.

Vorig artikelOliebollenmix!
Volgend artikelEen veilige jaarwisseling? Daar zorgen we zelf voor!