In onze provincie zijn 21 priklocaties tijdelijk gesloten. Dit blijft zo tot in ieder geval 1 februari. Vorige week besloot de GGD regio Utrecht de locaties de locaties te sluiten. Dit gebeurde, omdatalle medewerkers nodig zijn bij de grotere locaties. Dan kunnen er op korte termijn meer prikken worden gezet.
De boostercampagne in de provincie Utrecht is mede daardoor ‘flink op stoom’ zo meldt de GGD. Er worden ongeveer 20.000 prikken per dag gezet. Ondersteuning wordt gegeven door collega’s uit onder andere ziekenhuizen, gemeenten en de veiligheidsregio.
In de provincie Utrecht zijn nu nog acht locaties. Dit zijn Jaarbeurs Utrecht, de Expo Houten, Hoog Catharijne, Amersfoort Rijtuigenloods, Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Ook zijn er locaties in de gemeenten Nieuwegein, Veenendaal en Woerden.

Vorig artikelLuisteren naar ‘op verzoek’
Volgend artikelGeen vuurwerk dit jaar