De TC heeft opnieuw een speler vastgelegd. Centrale verdediger Masies Artien (28) van Rijnsburgse Boys heeft aangegeven vanaf het nieuwe seizoen de blauw witte verdediging te zullen gaan versterken .Vorige maand kondigde de defensieve sterkhouder na zes seizoenen trouwe dienst zijn vertrek aan bij zijn huidige club.
Dit seizoen speelde Artien tot nu toe dertien competitieduels alsmede één bekerduel voor Rijnsburgse Boys. In competitieverband was hij twee keer succesvol (afstandschot tegen Spakenburg en een doeltreffende kopbal tegen Excelsior Maassluis). De verdediger laat weten dat Spakenburg één van de eerste clubs was die hem benaderde nadat hij zijn vertrek bekend had gemaakt: ,,Ze legden hun ideeën op tafel, schetsten een duidelijk profiel en wisten veel over mij. Met andere woorden, daar sprak veel vertrouwen uit. En als mijn gevoel goed is, ga ik er gewoon voor. Daarom waren we na één lang gesprek ook snel uit. Het gesprek met Patrick Loenen daarna bevestigde mijn positieve gevoel. Hij heeft ook zijn visie uiteengezet en gaf aan dat hij gecharmeerd van me is. Ik kan zowel in de as als op de twee buitenste centrale plekken uit de voeten”, vertelt Artien.
Naast trainer Patrick Loenen kent Artien een andere nieuwe speler van Spakenburg goed. Dat blijkt de van Koninkijke HFC afkomstige linksback Vincent Volkert te zijn. ,,Als speler houd ik ervan om met veel passie en strijdlust te spelen, want ik wil altijd winnen. Daarom pas ik goed bij een club als Spakenburg die het aan haar stand verplicht is om altijd om de bovenste plaatsen mee te spelen. De selectie zal er zeker goed uit komen te zien”, besluit de man die in het dagelijks leven met zijn familie twee ondernemingen bestiert, namelijk een autogarage en een zorginstelling. Voor beide bedrijven is Artien verantwoordelijk voor het management.

Vorig artikelSchool Malawi officieel gestart!
Volgend artikelMeedenkavond Omgevingsvisie