Op woensdag 12 januari van 19.30 tot ongeveer 21.30 uur wordt er een tweede digitale meedenkavond gehouden over de Omgevingsvisie. U bent van harte uitgenodigd om hierbij aan te sluiten. Om deel te nemenheeft u een computer, tablet of smartphone nodig.
Op dit moment werkt de gemeente Bunschoten aan het opstellen van een nieuwe Omgevingsvisie. Daarin wordt de vraag beantwoord hoe we willen dat de gemeente Bunschoten er op lange termijn (2040) uitziet. In de Omgevingsvisie van onze gemeente staat wat wij met elkaar belangrijk vinden als het om onze leefomgeving gaat. Het is de bedoeling dat alle wensen, doelen en ambities die in de Omgevingsvisie staan op een goede manier tot stand komen.
Als inwoner van onze gemeente weet u het beste wat er in uw buurt of omgeving belangrijk is. Het is immers uw leef- en/of werkomgeving! Daarom nodigt de gemeente u uit om mee te denken en te praten over de Omgevingsvisie. Dit kan tijdens de digitale meedenkavond.
Wellicht denkt u: dit hebben we in februari 2021 toch al een keer gedaan? Dat klopt. Deze input is verwerkt in een eerste versie van de Omgevingsvisie: het Toekomstbeeld. Intussen is er weer een hoop gebeurd en komt de gemeente nu tijdens een tweede participatieronde met gerichte vragen bij u terug.
Tijdens deze avond gaan we in gesprek over de toekomstbeelden van de gemeente Bunschoten. Wat deze toekomstbeelden precies inhouden, leest u op www.bunschoten.nl/toekomstbeelden.
Lijkt het u leuk om mee te denken over de gemeente? Meld u dan voor vrijdag 7 januari aan via www.bunschoten.nl/meedenkavond-omgevingsvisie.

Vorig artikelMasies Artien kiest voor Spakenburg
Volgend artikelKerstbomenactie