Als ondernemer is investeren in het bedrijf, personeel én uzelf de basis voor continuïteit en succes. De gemeente Bunschoten hecht veel waarde aan haar ondernemers en helpt starters graag op weg. Daarombiedt de gemeente in samenwerking met de Coöperatie Fabriek de masterclasses ‘Startende Ondernemers Bunschoten’ aan. Een compact, praktisch en hoogwaardig programma, speciaal voor startende ondernemers!
In 8 interessante masterclasses verdeeld over ongeveer 6 maanden worden alle facetten van het starten van een bedrijf behandeld. U spart met andere startende ondernemers en doet nieuwe inzichten en inspiratie op. Wat u leert, kunt u direct in de praktijk toepassen. Daarnaast kunt u dankzij de masterclasses uw lokale netwerk versterken.
Hoe ziet het programma eruit?
• Elke bijeenkomst wordt een essentieel aspect van ondernemen behandeld;
• De bijeenkomsten zijn in Bunschoten, vinden om de week plaats (zomervakantie uitgesloten) en duren elk vier uur;
• Voor elke masterclass is een uitstekende praktijkdocent aangetrokken;
• Voorbereiden is niet noodzakelijk, actieve deelname wel.
Er is plek voor 12 tot 20 deelnemers. De borg voor deze masterclasses bedraagt € 150,-. Deze borg krijgt u terug als u 7 van de 8 masterclasses aanwezig bent geweest. De masterclasses zijn in dat geval dus gratis! Meer informatie over de onderwerpen die tijdens de masterclasses aan bod komen vindt u in de online folder op www.bunschoten.nl/masterclasses.
Wilt u zich aanmelden voor de masterclasses of meer informatie hierover? Neem dan contact op met bedrijfscontactpersoon Dennis van der Heijden via d.vanderheijden@bunschoten.nl. Hij kan u meer vertellen over dit unieke traject en uw vragen beantwoorden. Bij aanmelding graag uw naam, bedrijfsnaam, telefoonnummer en de datum waarop u uw bedrijf bent gestart vermelden.

Vorig artikelChristenen voor Israël
Volgend artikelJaar geleden eerste coronavaccinatie