In deze tijd voor de gemeenteraadsverkiezingen spreekt Jan Knepper in het radioprogramma ‘Met Andere Woorden’ met de lijsttrekkers van de plaatselijke partijen over de komende verkiezingen en de partijprogramma’s.
Zaterdagwas Jan-Bert Heinen te gast. Enkele quotes van hem zijn:

‘We hebben al teveel van onze christelijke traditie verkwanseld. We passen ons heel snel aan. We passen onze eigen identiteit, het christendom heel makkelijk aan.
De islam groeit als kool, ook door de massamigratie die er nu is.’

‘Als SGP vinden we dat Israël het volk van God is. Israël verdient onze steun ook vanuit onze gemeente. We moeten die steun ook betuigen door het uitsteken van de Israëlische vlag en het betuigen van steun aan de Israëlische ambassadeur als Israël wordt aangevallen.’

Vorig artikelBrand Paaskerk Baarn snel geblust
Volgend artikelRouw, van keizerin tot corona