De mobiele coronatestlocatie in de gemeente Bunschoten is sinds 9 januari gesloten. De GGD regio Utrecht heeft hiervoor gekozen, omdat zij het testen efficiƫnter heeft ingericht en op die manier inzetop meer capaciteit.
Nu het winterse weer zijn intrede heeft gedaan en Omikron zorgt voor een stijgende vraag worden de testbussen vervangen door vaste locaties. Het nadeel hiervan is dat inwoners soms niet meer in hun eigen gemeente terecht kunnen voor een test.
Op 10 januari is er een nieuwe testlocatie geopend in Soest aan de Van Weedestraat 61a. Op 17 januari opent er een nieuwe locatie in Amersfoort aan de Hoefseweg. Voor een compleet overzicht van de testlocaties (in de buurt) kunt u terecht op www.ggdru.nl/corona.
U heeft een afspraak nodig voor een coronatest. Bel dus eerst naar 030 – 630 5400 om een afspraak te maken of ga naar www.coronatest.nl.

Vorig artikelIJsselmeervogels verlengt contracten Sanchez en Ibrahim
Volgend artikelVraag aan utte van meerdere gemeenten aan Rutte