Rondom de jaarwisseling is er vaak extra inzet van brandweer en gemeentewerken nodig. Terwijl we als inwoners genieten van de jaarwisseling en (dit jaar in kleine kring) samen komen met familie en vrienden,zorgen de vrijwilligers van de Brandweer in Bunschoten ervoor dat de jaarwisseling op een veilige manier kan verlopen.
Preventieve rondes, het blussen van kleine (vuurwerk)brandjes en paraat staat voor grotere uitrukken betekent juist extra werk voor hen.
Ook de medewerkers van gemeentewerken hebben het extra druk door de vernielingen die dit jaar helaas ook weer aangericht werden door het afsteken van vuurwerk. Zij zorgden dat dit snel weer opgeruimd werd! En natuurlijk de kerstbomenactie waarbij iedereen z’n kerstboom kan inleveren en veel kinderen kerstbomen ophalen om op te laten halen door medewerkers van Snelherstel. Top hoe ze dat elk jaar weer doen!
Dankzij de inzet van de brandweer en gemeentewerken blijft de veiligheid bewaakt en ziet ons dorp er al snel weer schoon uit. En die inzet verdient een bedankje! Daarom ging de ChristenUnie bij beide langs om hen te bedanken en iets lekkers te overhandigen. Deze toppers zijn onmisbaar voor ons dorp!

Vorig artikelRioolwerkzaamheden Eemdijk-Noord
Volgend artikelCollecte Hospice in teken van verbouwing