Normaal verschijnt aan het begin van het jaar een nieuwe papieren informatiegids. Omdat deze gids ook informatie over het gemeentebestuur bevat en er in maart gemeenteraadsverkiezingen zijn, verschijntde papieren versie dit jaar later in het voorjaar. De digitale versie is altijd actueel en kunt u bekijken via www.bunschoten.smartmap.nl of de gratis Gemeentegids app.
Naast informatie over het gemeentebestuur vindt u in de informatiegids een zo compleet mogelijk overzicht van de contactgegevens van alle verenigingen, stichtingen en instellingen binnen onze gemeente.
Ontbreekt er volgens u informatie in de online gids of is de informatie niet juist? Geef het dan door via redactie@aksemedia.nl o.v.v. ‘Informatiegids Bunschoten’ of via 0223 – 668877. U kunt de wijzigingen ook doorgeven via www.bunschoten.smartmap.nl. De informatie wordt dan aangepast in de digitale informatiegids en de app, zodat deze het hele jaar door actueel zijn.

Vorig artikelHoreca op de vingers getikt
Volgend artikelBlue Monday