Na dit seizoen scheiden de wegen van Eef van Riel en Ilias Boudouni van die van IJsselmeervogels.
Voor de 30-jarige in Lent woonachtige Eef van Riel betekent dit dat er na vier seizoenen een einde komtaan zijn verblijf op de De Westmaat. De middenvelder kwam in de zomer van van 2018 over van De Treffers, waar hij vier seizoenen speelde met een onderbreking van twee seizoenen bij Achilles ’29.
De 22-jarige Ilias Boudouni kwam aan het begin van dit seizoen over van OFC Oostzaan. Mede door blessureleed kwam de Frans-Nederlandse vleugelaanvaller tot nu toe slechts tweemaal in actie voor Vogels 1.
Erwin van der Lugt van de technische commissie over de twee vertrekkende spelers: “Na inmiddels 3,5 mooie jaren bij onze club heeft Eef in een gesprek met ons aangegeven graag op zoek te willen gaan naar een club dichter bij huis, meer in de omgeving Nijmegen. Ilias gaat op zoek naar een ploeg waar hij meer perspectief heeft op speeltijd.”

Vorig artikelKNVB roept kabinet en OMT op stadions te openen
Volgend artikelBaggeren bij ‘t Kleine Zeetje