Inmiddels is Stichting Orhei bijna 25 jaar actief in Moldavië. Wat begon met een reis naar Moldavië van 4 Bunschoters, betekent 25 jaar later nog altijd dat stichting Orhei zich vrijwillig inzet voorde hulp aan kinderen in Moldavië.
Afgelopen december werd de jaarlijkse collecte gehouden. Stichting Orhei is dankbaar voor het recordhoge bedrag van €7.195,02. Het blijft de mensen van de stichting verwonderen hoeveel betrokkenheid er is bij de kinderen uit Moldavië. Van dit geld is onder andere het transport gefinancierd dat afgelopen november weer volgeladen met onder andere voedsel, bedden en kleding richting Moldavië vertrok.
Inmiddels zijn alle spullen door Ruslan Ciobanu en zijn team uitgezocht en verdeeld onder de kinderen en hun gezinnen die dit het meeste nodig hebben. Met hem gingen we daarover in gesprek over de situatie waarin een aantal gezinnen zich bevinden.

In gesprek met Ruslan Ciobanu vertelt hij dat hij zo blij is dat hij en zijn team in de gemeente waar hij woont zoveel mensen heeft kunnen helpen die dat nodig hebben. Hij wil daar allen die daarin ondersteund hebben van harte voor bedanken!

Wilt u Ruslans werk ondersteunen? doneer via www.orhei.nl/doneer/ of steun zijn werk structureel door u aan te melden als vriend van orhei via https://www.orhei.nl/word-vriend-orhei/. Ook kunt u een donatie rechstreeks overmaken via het rekeningnummer NL61 INGB 0007 4886 80 t.n.v. Stichting Orhei

Vorig artikelNationale Voorleesdagen
Volgend artikelKNVB roept kabinet en OMT op stadions te openen