Is er ruimte in uw gezin en wilt u iets betekenen voor kinderen die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen? Misschien heeft u al weleens nagedacht over pleegzorg. Stichting Timon organiseert op maandagavond31 januari een informatiebijeenkomst in de Adventkerk over dit onderwerp.

Tijdens deze bijeenkomst wordt informatie gegeven over pleegzorg en kunt u vragen stellen aan ervaren pleegouders en -zorgbegeleiders. Interesse om pleegouder te worden? Dan is de informatieavond in Bunschoten zeker de moeite waard om te bezoeken. Timon is in het bijzonder geïnteresseerd in gezinnen die het aandurven om tieners op te vangen.

Woont u in de regio Eemland en wilt u de informatieavond bijwonen? Meld u dan van tevoren aan via www.timon.nl/pleegouders/informatieavonden.

Alle pleegouders van Timon leven vanuit christelijke waarden en normen. Timon vangt niet alleen christelijke kinderen en jongeren op. Zij zijn er voor iedereen en willen kinderen en jongeren die (tijdelijk) niet thuis kunnen wonen een veilige en warme plek bieden vanuit christelijke normen en waarden. De motivatie en inspiratie van alle pleegzorgbegeleiders is de christelijke levensovertuiging.

Vorig artikelFrank Schilder kiest voor derdeklasser
Volgend artikelSMS politie aan druggebruikers: zoek hulp!