Het eerste elftal van IJsselmeervogels heeft zich met onmiddelijke ingang verzekerd van de diensten van Jerrel Hak. De 21-jarige centrumspits komt over van derdedivisionist GVV Unitas en voegt specifiekekwaliteiten toe aan de selectie. De aanvaller kwam een contract met de technische commissie overeen tot aanstaande zomer.
De in Den Haag geboren Jerrel Hak startte zijn loopbaan bij Laakkwartier en Forum Sport onderbroken door een seizoen in de opleiding van ADO den Haag. Bij het Voorburgse Forum Sport viel hij op, wat hem in 2018 een transfer naar Almere City Onder 19 opleverde. De stap naar het eerste maakte hij niet en hij hing tijdelijk de voetbalschoenen aan de wilgen. Begin dit seizoen haalde hij de schoenen weer uit het vet en sloot aan bij GVV Unitas.
Bij de zondagderdedivisionist manifesteert de spits uit de Hofstad zich als een doelpuntenmachine. Met acht goals en drie assists in vijftien wedstrijden is hij bij veel goals van de nummer twee van de competitie betrokken.

Vorig artikelOefenduels
Volgend artikelKappen wilgen